tak boleh tidur

sekarang jam di dinding pukul 2.48am, i tak tido lagi??? bukan.. sebenarnya dah tido dalm pukul 12am tadi tp terjaga blk sbb hidung rasa tak selesa sangat.. selsema ni really make me sick! tak boleh tido, tak dapat rehat yang secukupnya… ok, tak pa… esok semua orang pegi sekolah, tinggal i sorang ja kat rumah dengan mak.. i nk qada tido..

terjaga td dalam pukul 1.45am, tgk tv… sebenarnya rasa nk buang air sama.. that why tak dpt teruskan tido… apa masalahnya? takkan nk buang air pon nk tulis kat sini.. sbnrnya rumah tgh renovate tandas dan dapur.. so tandas dlm rumah ni tak de!!! yang ada tandas di luar rumah… kena keluar, pakai selipar, bawa torch light, berbumbungkan langit, kena embun pagi2 gelap ni… mampukah i pegi tandas tu sorang-sorang? dah pukul 2.00 am ni.. uwaaaa!! tak tahan jugek ni, so, kena kejutkan adik i laa… terpaksa la.. yorosyiku ye adik!

sebab tak boleh tidur dan dapat selsema ni mungkin effect sbb buat rawatan resdung kat eika beauty siang td kot.. dia pon ada cakap ada effect..huhu… means i ada resdung teruk ka apa ni?? i dengaq orang cakap resdung ada pada semua orang, bezakan sikit atau banyak je bergantung kpd gaya hidup kita juga… hurmm…..

lagi 2 minit nak pukul 3.00am, teringat plak kat lagu 3 pagi nyanyian P ramlee dalam madu tiga… rasa nak try tido tp teringat nk tgk cerita jepun seigi no mikata dulu.. kalau larat lagi la…. ok bye!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s