SPonsor UntuK maJlis KaweN KeZen

hehehehe…. saja suka2 sponsor.. mcm la bisnes besaq sangat kan…

anyway inilah hasilnya.. sempat buat 51 bijik je.. asal terlebih satu??? itu lah, adek kite suka sangat nak tambah2 lagik 1!!

inilah! dah siap letak telur pon… cantik pulak…! hehe .. masuk bakul angkat ??? sendirikkkk…

meh kite tgk lagi gambaq2 lebih dekat..

Design 3

okey… kalau ada sesapa nak tempah boleh lah komen di bawah nih ye!! okey.. jmpa lagi!!

opss.. nih harga nya..

Harga::

RM 1.50 untuk setiap 1 untuk tempahan less than 100pcs

RM1.20  per pcs untuk tempahan 100 pcs bakul ke atas

– RM 1.00 per pcs untuk tempahan 500 pcs keatas… (lagi banyak anda beli lagi murah =) )

jgn lupa msj/komen kat page ni@@—-^—

Lain-lain design boleh klik sini.. SINI!!

4 thoughts on “SPonsor UntuK maJlis KaweN KeZen

  1. Pingback: Tempahan bakul telur/poutpouri dari surat khabar « Indah129's Blog

    • masih ambil.. tetapi hanya untuk majlis ujung tahun ni sahaja… itu pun dalam kuantiti yg kecil.. sbb sibuk mengait pouch telur juga…untuk majlis yg terdekat ni mmg x sempat dah… plg byk pun bleh dalam 100 pcs je, utk mjlis ujung tahun… =)

  2. assalamualaikum….nak tanya kalau order bakul nie utk majlis bulan september 2013 masih boleh lagi ker?…dlm 300 bji..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s