Seronok berniaga!!

ini telur EMU tau.. search EMU kalo nk tau menatang ape.. hehe

– Alhamdulillah, Berjaya juga juai bakul kertas tuh.. tapi buat versi bakul hantaran… tp bukan untuk hantaran, ni untuk deco kat bahagian lobby kat tempat kerja i…rasa puas sgt tgk hasil dia… cantik ke tak ntah la… apa pendapat you all semua?? =)

saja letak terbalik.. =p

Kalo puji sangat nanti kembang i… x kurus dah la jadiknye.. semenjak dua tiga menjak nih, ramai je yg kata i kurus dr dulu2, bila dah ramai sangat yang tegur i kurus so I percaya je la.. he3 mungkin betol juga apa org kata, sebab start keja part time nih, I x mkn mlm sgt… jrg sangat nk mkn mlm… slalunya after 7pm I x mkn lagi dah…blk keja kul 6, mkn siap2… habit tuh kot yg mbuatkan berat badan trun skit.. tp bagus jg tuh.. ha, amik nih sebagai tips nk kurus! hehe

–          Topic berniaga dah lari plak dah, rasa nya I mmg minat berniaga..just x serius ja..kalo betul2 nak berniaga mmg perlu kan byk experience.. nih dah dpt untung skit pon ‘syok x sangga’ bak kata org kedah… =)

–          Nih cerita lain plak, hari tuh Tertgk balance kat resit bank seorang business man nih.. wow!! Balance dlm acc ada lebih 100k… bila laa I nk ada duet begitu? Leh beli inspira cash! Hehe tp inspira bukan angan2 i… tp kereta Malaysia ok juga ape? Bangga lah dgn product Malaysia!! Hehe

Td terberangan nak tubuhkan company “Indah Fashion & Handcraft” =p.. org kata, bukan saya kata ye, angan2 kena ada baru jadik kenyataan.. haha… =))

x payah teleng kepala lg..=)

4 thoughts on “Seronok berniaga!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s