multi-purpose creative box

salam semua.. i ada satu lagi design nak share dengan u all semua.. komfem anda pon bleh buat box nih.. dengan menggunakan barang terpakai je kita boleh menghasilkan kotak yang comel dan boleh menjana pendapatan sampingan juga..

antara kegunaan box ni:

– jadikan bekas telur di majlis2 perkahwinan

accessory box (letak kerongsang, cincin, klip rambut dan mcm..)

potpoury box (untuk dowry maybe..)

-boleh juga dijadikan souvenir… =)

i just guna kotak terbuang ja.. then i bentukkan jadi small or big box (depends on what size u want), kemudian sapukan syelek then siap!

hiaskan box tuh bg nmpak lagi menarik!!! mesti cun lah… =) happy trying.. hehehe

dan i juga menerima tempahan dengan harga yang amat berpatutan.. just leave ur comment below this post! bentuk rekaan yang macam mana pon u bleh ‘describe’kan kat i untuk tempahan..

Harga::

RM 1.50 untuk setiap 1 untuk tempahan less than 100pcs

RM1.20  per pcs untuk tempahan 100 pcs bakul ke atas  

RM 1.00 per pcs untuk tempahan 500 pcs keatas… (lagi banyak anda beli lagi murah =) )

3 thoughts on “multi-purpose creative box

  1. bekas dowry yg bulat tu brapa harga skali ngan pos ↲ nk bli satu nk buat sample nk tunjuk kat org.your tel no and no.acc bank.frame gambar ada tk ? Kalau ada saya nk,ramai org tanya. ↲ 0199029620

    • rm1.50 dengan hiasan yg simple, mcm dlm gmbar.. rm 2 untuk hiasan macam dlm gmbar+hiasan atas box tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s