Sisa-sisa terakhir di Menara Gading

salam..

minggu-minggu terakhir di USM memang memeritkan… bukan 2 atau 3 minggu terakhir, tapi sebenarnya penyeksaan bermula lebih kurang 2 bulan terakhir.. time tu la ada assignment nak kena hantar, final year projek report, tiba-tiba test pula muncul.. memang agak terseksa..

tapi sekarang ini aku dah habis 3 paper exam dan tinggal 1 paper ja lagi dengan presentation final year projek.. malah, ada saja kawan-kawan yang dah selesai exam.. tunggu nak present projek sahaja.. sat sangat rasa, next week hari isnin 10/5/2010 jam 11.30 selesai laa segalanya.. noktah..dan maybe aku nak balik petang tu juga.. itu pon kalau kawan-kawan tak p meronggeng mana-mana.. kalau ada plan nak p meronggeng untuk terakhir kalinya, maybe selasa aku ucap BYE BYE USM!!

khamis nih jam 2.00pm exam last untuk degree ni.. x rasa tertekan sangat sebab paper nih jenis MCQ ja… 100 question rasanya.. ke 120.. x ingat pulak.. =) slide show untuk presentation x buat lagi.. maybe sabtu baru start pikir.. jumaat ada kerja, nak hantar moto ke butterworth dan maybe nak kuaq dgn kawan-kawan.. kawan matrik atau kawan U?both of them… =)

hampir 3 tahun dah berlalu.. itu pon rasa sekejap.. takkan 7 hari akan datang pon lama lagi? sat ja tuh… lastly, selesai jugak semuanya.. =)

2 thoughts on “Sisa-sisa terakhir di Menara Gading

  1. weh…aq qs trharu lak baca pa yg dok tuleh ni…hukhuk..
    all da best rakan…
    aq doakan yg terbaek tuk ang😉

    • alhamdulillah dah selesai.. =) 10 may hampir berlalu sudah.. viva rasa mcm mimpi… sekejap sgt..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s