Tempahan bakul telur/poutpouri dari surat khabar

notis: saya tidak lagi mengambil tempahan menganyam bakul. harap maklum =)

 

sekarang anda juga boleh membuat tempahan disini sbb dah ada org tuh dah habis blaja.. so, boleh laa dia buatkan bakul special nih..

bakul surat kabar ni mmg famous time majlis2 kawen..samada untuk letak telur,poutpouri atau gives yang lain2(coklat, sabun, handkerchief dll)..

kini anda boleh tempah bakul tersebut dengan hanya komen saja di bawah post ini….=)

Harga::

– RM 1.50 untuk setiap 1 untuk tempahan less than 100pcs

– RM1.20  per pcs untuk tempahan 100 pcs bakul ke atas

– RM 1.00 per pcs untuk tempahan 500 pcs keatas… (lagi banyak anda beli lagi murah =) )

design 1 (belum letak reben lg)

design 1. saja susun buat bentuk love

design 2

untuk design 3 klik DESIGN 3.. =)

contoh poutpouri + reben butterfly + hiasan .. we dont supply the poutpouri..

kalau anda nak tempah bakul yang lebih besar..boleh juga!~ sila klik sini ..ukuran saiz bakul tersebut anda boleh tentukan.. =) bakul untuk hantaran pon kami terima tempahan.. BERMINAT TAK?? leave your comment below and state your email or phone no. …. thankss.. =)

28 thoughts on “Tempahan bakul telur/poutpouri dari surat khabar

  1. hi….oic…awak pun ada wat bakul kertas yek….skrg sy tgh siapkan order bakul 400pcs dlm proses menganyam lg…selalu lah jenguk blog saya…nanti sy upload gmbr bila dah siap semuanya…..

  2. assalamualaikum,
    saya nk tanya klau saya nk oder bakul tu besar skit dari bakul telur …brp harga..dan lagi saya nk cepat..klau ade ready made lagi bagus…qty lbh kurang 150 camtu…

    • hai.. sy dah email kat u.. dah bg contact no. bleh la u sms sy nt.. bgtaw cepat ye kalo nk tempah.. =))

  3. saya tertarik dengan paparan bakul di atas..sekiranya saya ingin bertanyakan dengan lebih lanjut tentang bakul suratkhabar, diharap pihak cik sudilah menjawab semula ke email yang tertera di atas. sekian terima kasih

  4. Aslmkm, sya bermnt bkul telur bertutup,berapa harga satu,nak guna pd jun 2011, kotak kreatif tu berapa pula harganya?

  5. saya berminat dgn bakul ini dan berhajat untuk membuat tempahan bagi majlis perkahwinan anak pada Jun 2011 ini no hp sya 013-3771857, harap pihak tuan/puan dapat hubungi saya dgn segera untuk mengetahui lebih lanjut lagi tempahan bakul ini. Terima kasih

  6. saya berminat dgn bakul ini dan berhajat untuk membuat tempahan bagi majlis perkahwinan anak pada Jun 2011, ini no hp sya 013-3771857, harap p[hak tuan/puan dapat hubungi saya dgn segera untuk mengetahui lebih lanjut ltempahan bakul ini hubungi saya dgn no hp di atas. Terima kasih

  7. Pingback: SPonsor UntuK maJlis KaweN KeZen « Indah129's Blog

  8. salam saya nk tau harga untuk bakul yang besa sikit dari bakul telor sebab nak gantikan telor dengan mkanan lain.. untuk 800 berapa harganye ye.. mohon email ye.. terima kasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s