step akhir, report terakhir, tahun akhir

sekarang aku dalam proses finalize kan report aku.. agak last minit kerja aku tapi alhamdulillah aku still bleh ralik2 lagi..sempat lagi post entri nih.. dah lama x nulis kat blog nih… sambil menikmati ovaltine tawar.. td igt nk lapik perot dgn oat+ovaltine.. tp malas plak.. minum ja tawar2..

aku juga di temani oleh cik pendulum atau balance balls.. aku pon x tau kenapa aku beli.. quality sangat laa low x padan dgn harga.. aku beli kat S & J.. suka2 beli.. x dak faedah…

cik pendulum.. i like u, but i dont know why...

beli cik pendulum petang td, niat nk beli plug moto ja… moto x leh hidup plak…!~ adoi… kapcai!~~ so, aku berjalan kaki hari nih dan menggunakan perkhidmatan bas.. smbil jalan2 aku saja tgkap gambaq padang konvex.. tah knapa.. aku rasa mcm duk kat oversea.. siap berangan leh wat shooting apa2 lagi.. ha3 dah tahun akhirrrr….

chantek!~~

chantek!~~

aku suka letak foto byk2.. aku x suka tulis sgt… jadi inilah kerja aku yg bertimbum… saja nk tunjuk rajin walaupon nih 1st time wat keja mcm nih… dan saja nk tunjuk rajin lagi… =p

dan tiba2 teringat mc D untuk breakfirst esok… lama dah teringin, x tau esok pagi dapat ke x… huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s