pencil case from zip!!

acctually dah banyak org buat pencil case macam nih.. tapi saja nak post jugak.. x de brita terkini la nk post. =)

sambungkan je side zip tu antara 1 sama lain.. mcm mana pon x pa asalkan melekat.. hehe then, mesti selang2 yer.. maksud saya yg part kita nak bukat zip tuh.. ujung yang boleh bukak tuh di sambung sisi nya dengan hujung yang x leh open zip tuh.. selang seli.. kalau bhgn open zip tuh duk 1 side je, contohnya sblah kanan je.. nt nk alih kan susah dan nanti kembong sebelah.. paham x ea? x pa lah.. saja bgtau..

nih yang dah di alihkan.. nmpak x sisi sebelah kana dan kiri..? selang seli kan? antara open zip dgn hujung yg tetap tuh.. =)

nih adik aku jahit butang2 n manik2 ni… dia punya pencil case, dia jahit laa.. nk beri komen je ni, x cantik pon..hehe jgn marah bg yg terasa tuh…

nih laa hasilnyaa… good luck bg sapa2 yang tringin nak mencuba…!! =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s