sem 5 sudah..

😉 sudah masuk sem 6.. eh! sem 5 la.. wah2, dah x sabar2 nak habis blajo ye? tapi aku pon x sure laa.. adakah aku smpai sem 6 aje? atau aku nk entend? eh! silap.. atau aku harus extend? sebab aku mmg x nak extend.. tapi di sebabkan subjek minor nih.. aku was2 juga..

haiyoo... what can i du

haiyoo... what can i du

walau apa2 pon, aku kena laa tenang.. kang duk pikir ja jadi berterabur sem 5 nih.. aku akan p mohon juga bagi boleh amik 2 2 subjek minor tuh serentak.. harap2 laa.. kalo terpaksa extend pon nk buat mcm mana.. nasib aku…

untuk sem 5 nih aku nak berjimat skit.. kalau bleh x nak g soping besar2an nih.. sekadar skit2 je.. hand phone yang aku idamkan dari sem 2 dulu nih dah x hingin dah sbb aku rasa cukup laa ada 2 hp yg sederhana nih.. one maxis, another one for celcom..dah bleh guna untuk communicate dgn org, lg pon mmg itu function hp yg sebenar..

hp nokia cokiaaa punya.. dgn buku ____ opss!

hp nokia cokiaaa punya.. dgn buku ____ opss!

hp 1 g pon hp lama punya sony k700i, tah taun bila punya barang kan? hehe ha! that book..? i wonder how it is on my table? ha2… jgn igt aku bdk u taun 3 nih dah terer gila b.i.. d sebabkan aku amat lemah, n takut nk exam b.i nt, so, aku rasa nk blaja dari bawah blk.. ngeeeeee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s