aku pisau c u k u r

nama ku pisau cukur.. aku di buat di negara penuh noda.. di lahirkan pada 32 hari bulan sabit taun naga.. kegunaan ku bermacam2.. mencukur kompem lah.. nama pon pisau cukur…

hehe tp bukan karangan budak2 darjah 1 nih yang aku nak cerita kan… yang aku nk sebut kat sini ‘pisau cukur’ simpulan bahasa melayu nih.. maknanya perempuan yang suka mengkikis duit orang lelaki.. macam gosip hot ekin isteri mawi tuh… org kata kaaan, dia mengkikis harta benda mawi.. tp kita pon x tahu sejauh mana kebenaran itu ye tak… ha, ini yang kita x mau nih! ceyyy

begini lah.. aku pon dah kena cop meterialistik dah dgn kawan2 l.i aku… hehe tp syok jugak, maklumlah.. aku pon gatai.. ngeh3 aku kata nak cari laki yang byk duet ja.. ha laa.. ada duet kan suma bleh dapat.. aku nak p auckland ka, hawai ka, tokyo ka, london ka, paris ka.. suma bleh ye x? haaa.. nmpk dah tuh! aku mmg tgk duet jaaaaa.. kan3?

adakah aku meterialistik? ni lah gaya aku time p keja.. ngeh3 poyo

adakah aku meterialistik? ni lah gaya aku time p keja.. ngeh3 poyo

tp sejauh mana kebenaran statement ‘aku pisau cukur’ tuh dalam diri aku?? hehe aku je yang tau.. kwn2 nih pon gatai.. ada sorang tuh merancang nak buat konvoi vespa laa, konvoi keta antik laa… tp yg sorg tuh nak buat anak je.. ceth!~ ckp mcm sng nak bela anak..

dan di bincangkan juga pase lelaki nih byk mslh…kata dorg.. aku kata hmpa yg cari mslh, bukan mslh yg mai.. kan3? hehehehe pastuh akak sorang nih menyampuk, cuba bg depa rasa ap yg kita rasa time period pain, time bersalin kaa.. baru depa x carik masalah, ye tak? mcm betoi juga teori akak nih kan? tp mana depa ada uterus..x leh laa produre haid suma.. :-p

pastuh boring2, depa kenen kan aku dgn radiographer india tuh plak.. adoi, aku bukan ap.. kalo comey dahi pp licin x laa segan sgt.. tp di sbbkan tu aku rasa rndah dri skit.. ngeh3… mngada2 laa aku nih! lps tuh.. apa lg eh yang berlaku.. ha.. 1 hal juga radiographer tu, dia punya pandangan mata tuh! adoi… awat laaa pndang lama2.. kan ke x baik he3, tembus3… malu aku.. :-p

in linac room.. yg kiri tuh radiographer dr india..

in linac room.. yg kiri tuh radiographer dr india..

pastuh kawan aku kata.. ha dia nih kaya.. radiographer tuh laa.. dia leh convert.. ha?! huuiii best nyaa duet dia kaann.. hehe tp nih suma sekadar gurauan ja.. apa laa makna nya idup kalo x dak gurau senda..🙂

5 thoughts on “aku pisau c u k u r

  1. hehe..lawak ah hg ni..mmg best la lau dapat pakwe kaye..leh mlancong sana sini..haha..btw,dh lame x ym ngan hg..rindu lak..huhu

  2. ha gini la beh
    buh gambo2 li mu….
    len kali buh byk2 g
    aku suke blog byk gambo..
    mcm ah blog aku byk gambo..

    • hehe..sebenar nye ak tgk pak cit india tu macam mke seseorang..
      cam mke si hitam kusam je..
      HAHAHAHAK..
      ingat lagi si hitam kusam??
      tu yg mle2 ak ingat kan dia lah..hee

      • pak cit india nih.. x itam maa… pesyen ambut ja agak2 sama… dia putih..hehe geng shahrukhkhan, slman khan.. hindi maa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s