aku kesunyian….

heayaaa!!lega2.. Semalam aku baru ja menamatkan paper terakhirku…  abes laa muka surat kitab untuk sem 2 taun 2 nih.. nak kata hepy, memang hepy bangat sbb dah abes paper kann.. tp, yang kurang hepy nya, pase result ler.. besa laa… aku x penah dapat result yang solid2, bulat2, cantik, bak kata result yang indah2 la.. ‘wif flying kaler gitu’..
dulu masa prasekolah, dajah 1 smpai 6 ye laa result mcm kaler pelangi2..indah laa tuh.. hehe.. ok laa.. ap2 pon dah usaha lps nih tawakal n berdoa saja..

bala menanti taun 3.. huAAAAAAAaaaaaaaaaaa!! apa azam aku..??heheh..azam musti ada.. ‘aim the sky, at least u reach the cloud’ .. eh btul ka ni?? Ish.. Tu laa , x tau nk wat2 tau… aku x pndai b.i… aaa, lebih kureng laa mksud dia.. xpa2, kalo orang lain boleh buat.. aku pon mesti boleh melalui saat2 getir final year nanti..🙂

tukar mood skit… aku kesunyian…………………. sunyi….. sss…..psssstt.. iiieeekk <–bunyik bas brek…. hmmm… sunyi………. sunyi…..keberangkatan pulang sahabat ku pagi td pkul 7am..benar2 meragut hati.. uek3..aku terasa mcm ati aku ikut skali balik… alamak!! bgn subuh, aku jenguk kut tingkap.. huhu.. tengah besiap2 la tuh nk balik.. aku ja tertinggal kat sini…atas alasan dan sebab2 serta kerja2 tertentu aku x balik bercuti n beraya hindu(<—kwn aku kata raya hindu meriaahh!! .. Maklum laa lps exam kan… aiii, mcm laa ghaya posa kita x meriah ye tak???)…. menginap laa aku di sini.. moga2 dapat kwn baru yang tinggal di sini atas sebab2 n alasan yg sama juga… frenzz, sunyi oo x dak kwn..

1) target!!! 2) target jugak.. ada cantek?? he3

1) target!!! 2) target jugak.. ada cantek?? he3

ap aku nak buat selain p keja pg smpai petang??????? aku ada rancangan..1) plan yang ilmiah skit mesti ada gak.. yelaa.. aku igt nk baca2 novel english.. improve b.i aku.. adoi org len terok2 pon dapat b aje.. aku??? tok sah btaw laa.. so, niat aku nk baca novel yang aku beli pada october 2008.. dah lama dah beli baru 10 helai baca.. okeh! .. 2) hah! ini plan nk mendapatkan income skit… dengan kudrat yang ada nih.. aku nak menghasilkan bakul2 kraftangan.. buat dr
‘surat kabar lamaaaa 2x!!’ .. gaya mau ada time sebut surat kabar lama… okeh? harap dapat jadi usahawan.. kes3!

One thought on “aku kesunyian….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s