Pandang Pertama!

kalo laa hati kita seputih ini..aman laa dunia..

kalo laa hati kita seputih ini..aman laa dunia..

SALAM untuk semua.. buat pertama kalinya aku menulis sekaligus merasmikan blog ini.. he3.. tiada isu menarik yang akan dikupaskan dalam penulisanku ini, hanya ingin berkongsi akan keindahan kehidupan.. tidak semuanya indah, tetapi jika di fikir2 kan cabaran dan dugaan itu lah yang akan mendewasakan kita.. betul tak??? he3.. sebenarnya aku tak pandai nak berbahasa-basi nih, sekadar menge’test’ power ja.. ilham nak tulis blog nih datang daripada rakan2 lah.. ye laa, nanti tengah buat latihan industri mesti banyak gosip2, tambah2 aku laa.. isteri bersuami 4.. ha3 tidaaaakk… jangan salah faham.. INDAH… a k u indah!! ya, aku mmg indah.. ciptaan tuhan memang indah… siapa yg boleh menandingi kehebatan Allah ini?? manusia ialah se’complex2′ makhluk ciptaanNya.. baru blaja sikit pasal anatomi, tuh pon x berjaya menguasai.. sangat lah rumit.. tapi semua itu indah bagi aku… he3 aku suka pada indah, cantik di pandangan, mendamaikan.. dan kerna itu aku berbangga dengan tanah tumpah darah ku, tempat kelahiran, tmpt asal ku.. dulunya di sumpah menjadi padang jarak padang tekukur, lagendanya aje.. tapi hari ini dah lain.. apa yang best mesti la tentang keindahan yang ada di situ.. uwah!~ rindu sudah bertandang memanggil2ku pulang ke teratak indah ku! walaupun x brapa indah.. tetap indah bagi ku.. he3 semoga hari2 akan datang dapat ku kongsi lagi kata2 yang lahirnya dari “encephalon” ku, turun ke hati.. (mksudnya aku menulis dgn sepenuh hati..he3), lantas ke jari, “effector”…… salam..  “apa tue??”🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s