tudung hasanah saiz M & L

-awning corduroy yg sangat kemas (pernah terbasuh masuk mesin..actually skrg dh masuk mesin sbb mls basuh tgn..alhamdulillah so far awning dia masih ok bila dh kering..bentuk2 kan blk..hehe AWAS! JGN TIRU AKSI INI..haha.. kalau anda punya tudung masuk mesin..tanggungjawab anda kalau awning die wat hal ok..bgtau ni just in case anda pon termasuk mesin, so … Continue reading

pengalaman Bersalin anak pertama

Assalamualaikum.. Terasa nak kongsi detik2 penting dalam hidup.. =p hihi.. lepas baca satu blog ni, sbnqnya blog senior sekolah, kakak kawan saya juga.. DAN SEBENANQNYA juga saya dah kawen dan skrg ada ank dah pon..tingtingting..hehehe… lama gilos x hupdate ape2 pon.. Pasal tempahan2 tu semua saya memang dah tak amik.. even dah tulis notis ada … Continue reading

resepi: inti karipap/popia sardin

I nti karipap/popia sardin bahan-bahan 1 tin kecik sardin 3 biji kentang sederhana besar (kalau tak mahu kentang gantikan saja dengan bawang besar – potong dadu) 2 ulas bawang besar/holand sederhana besar (potong dadu) 1 sudu besar serbuk cili ( nk pedas tambah lagi) 1/2 sudu teh garam secubit secukup rasa 1 sudu besar gula … Continue reading

Tampil menarik, cantik, dan sihat dengan EHPS Product

Super Rich Perfect LAdy, Skinrich Seven Ageless Essence, SlymRich,Super Rich Mocha  SIAPA YANG PERLU MINUM SUPERRICH PERFECT LADY? 1. WANITA PERAWAN.. seawal 4 hari ia menjadikan susuk badan anda berubah. Rupa mukabumi yang mendatar menjadi beralun dan berombak. Penampakan rupa bentuk payudara yang montok dan ampuh juga bentuk punggung yang naik bulat dan pejal. 2. WANITA YANG … Continue reading

sarung telur kait

notis: saya tidak lagi mengambil tempahan … harap maklum =) Assalamualaikum dan salam sejahtera kali ini saya nak post mengenai satu lagi hasil seni yang sesuai sangat untuk di jadikan cenderahati masa kenduri kawen dan sebagainya… iaitu SARUNG TELUR kait !!  di reka khas mngikut  bentuk telur.. saiz A B C pun boleh.. sebenarnya idea … Continue reading

Potato Wedges

Tin Tin Potato Wedges Bahan A -2 biji kentang sederhana besar ( dicuci kulit, jgn buang kulit,di belah 8, rebus bersama secubit garam. jangan rebus smpai lembik, dalam 10 minit sudah..agak2 empuk… kemudian sejat airnya) Bahan B -1/2 tea sp curry powder -1/2 tea sp blackpepper powder -secubit garam -sebiji telur (putih sahaja) /kalau telur … Continue reading

bakul hantaran dari surat khabar

notis: saya tidak lagi mengambil tempahan menganyam bakul. harap maklum =)   sambungan daripada anyaman tapak bakul hantaran dari surat khabar Assalamualaikum…. pertama sekali saya ingin memohon maaf atas kelewatan yang teramat mengemaskini blog saya terutama bagi sambungan tapak bakul hantaran… step yang terakhir bagi entri anyaman tapak bakul hantaran ialah: step 12: seterusnya, batang … Continue reading